Tarieven


Per 1 maart 2023 geldt voor alle vormen van online yoga (behalve partneryoga) een vast abonnementstarief: 

Abonnementen:

1. Abonnement 1x per week les a 39,50 euro per maand.
2. Abonnement 2x per week les a 44,50 euro per maand.
3. Abonnement onbeperkt lessen a 49,50 euro per maand.

Jaarabonnement:
Yoga video's en geluidopnames: 77 euro per jaar (online te beluisteren via een online account). 

Personal Yoga Training: 55 euro per uur (online of fysiek)

Bedrijfsyoga:
Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en zal in overleg worden bepaald. 

Data en tijden: 
Via het menu "info" kun je naar het submenu "Rooster" gaan waarin de lestijden te zien zijn van de verschillende online yogalessen. Ook zie je hier de jaarkalender met de dagen waarop er geen les is, er een aangepast rooster zal zijn en de feestadagen waarop geen les is die je op een andere dag (in overleg) kunt inhalen.
Geef van tevoren wel aan welke les je graag wilt volgen inclusief voorkeursdag en tijd. Dit om te zorgen dat de online groepen niet te vol raken. 

Zwangerschapsyoga en partneryoga:
Voor zwangerschapsyoga dient ook het abonnement (1x per week) a 39,50 afgenomen te worden. Alleen omdat de bevalling soms een verassing is zal er geen opzegtermijn van toepassing zijn. Het abonnement stopt zodra jij opzegt of zodra jij gaat bevallen. Heb je voor de maand waarin je gaat bevallen nog lessen over dan kun je die, wanneer jij er klaar voor bent, inwisselen voor reguliere online yogalessen om even een moment voor jezelf te hebben. 
Partneryoga zal altijd los worden betaald en kost 25 euro per keer per duo. Voor meer informatie over de laatste data en tijden neem even contact op per mail of mobiel.

Zwangeren let op:
Vraag aan uw zorgverzekeraar of een vergoeding mogelijk is. Vaak kan je geheel of gedeeltelijk een vergoeding krijgen voor zwangerschapsyoga!

Heb jij de Stadpas Apeldoorn?
Dan kun je jouw tegoed gebruiken om mijn lessen te volgen. Voor meer informatie klik hier

Laag inkomen en nog geen Stadspas Apeldoorn?
Op de website van de gemeente Apeldoorn kun je meer informatie vinden over hoe je in aanmerking komt voor de Stadspas en hoe dit verder in zijn werk gaat.

Betalingsgegevens:
Rekeningnummer:   NL78 KNAB 0259 9513 23  
t.n.v. Yogaschool Apeldoorn Hayoga

Maak het jezelf (en mij) gemakkelijk en stel een automatische overschrijving in als je een abonnement hebt afgenomen, dan kun je na het instellen zorgeloos genieten.