Magisch Mantra Moment - in de Levenstuinen van Groot Hontschoten

Image

Een Magisch Mantra Moment waarbij je Verstilt en Vertraagt in de prachtigeLevenstuinen van het Groot Hontschoten. Met fluitende vogels en kletterendwater op de achtergrond. Gun jij jezelf en je naasten deze heerlijke ervaring?Goed kunnen zingen of kunnen bewegen is niet nodig.Het is heel laagdrempelig. Nieuwsgierig geworden?

Wat doen we:Wil jij je verbinden, je hart openen en meer lichtpuntjes in deze warrige tijd?Wil jij een rustig moment helemaal voor jou alleen?Wil je lekker bij jezelf komen zonder veel moeite?

Zo ziet de opbouw van de les eruit:*relaxte gemakkelijke opwarming*mantra zang met en zonder harp begeleiding*iedereen zingt met zijn of haar eigen unieke klank*liggende of zittende ontspanning

Meenemen:Iets om op te liggen of zitten en een fleece deken

Locatie: 
De levenstuinen van Groot HontschotenHolthoevensestraat 16  TeugeInfo over de tuin:
 https://www.levenstuinen.nl/nl/welkom/.


Betaling:
Vooraf 15 euro overmaken met omschrijving "magisch mantra moment Groot Hontschoten (datum) en (je eigen naam)".
Rekeningnummer:   NL78 KNAB 0259 9513 23  
t.n.v. Yogaschool Apeldoorn Hayoga
LET OP: entree voor de tuinen moet aan de deur nog worden voldaan, dat zit niet bij de prijs inbegrepen.

 

Wanneer:
Elke tweede zondag van de maand om 17:00 bij de theetuin.Duur: 1 uur.Data: 17 juli en 14 augustus
Info: Zorg dat je je entree al betaald hebt bij de kassa. We ontmoeten elkaar in de theetuin rond 16:45. Je kunt zelf wat water meenemen of thee halen tegen een kleine vergoeding in de theetuin.Vóór deze mantra- en  bewegingservaring kun je tot 17:00 op je eigen houtje de tuinen bekijken, ook kun je er wat eten of drinken op het terras.
Elke derde vrijdag van de maand om 17:00 na sluitingstijd.
Data: 17 juni en 15 juliDuur: 1 uur.Info: Na de les kun je in alle rust nog door de tuin wandelen. Entree kosten van de tuin is voor eigen rekening, de fonteinen zijn wel uit maar er zijn verder geen andere bezoekers meer.Verzamelen om 16:45 bij het terras.Zorg dat je dan je entree al betaald hebt. De kassa gaat om 17:00 dicht.Neem zelf iets te drinken mee, want het terras is vanaf 17:00 ook dicht.

Opgeven:
Dat kan via deze link naar de contact pagina. Laat hier je gegevens achter. Laat ook je 06-nummer achter zodat ik je in de whatsapp groep kan toevoegen zodat we contact kunnen houden waar nodig als bijv. het weer niet mee zit.

Tot slotElke eerste maandag van de maand van 19:30 tot 20:45 is er ook online eenMagische Mantra Moment. Ervaar het gemak van online. 
Geen last van hitte of regen, geen reistijd en bijkomende kosten.Gewoon lekker vanuit je eigen veilige plek.Wil je dit ervaren mail mij voor de zoomlink en info.
Zie deze link voor meer informatie.

Ik ont-moet je graagZonnige zingende groet,Ingeborg Deichmann